Donjon en Pode, een merk van de Nederlandse designfabrikant Leolux, kondigen een boeiend evenement aan op donderdag 22 juni. Tijdens deze avond zal Roderick Vos, artdirector van Pode, een inspirerende lezing geven bij de Leolux winkel op Ekkersrijt.

Met zijn unieke inzichten over design en creativiteit, deelt Roderick Vos zijn visie als bewaker van het DNA van Pode, het moderne Nederlandse meubelmerk dat bekend staat om zijn kleurrijke en eigentijdse ontwerpen.

”Met een indrukwekkende staat van dienst in de designwereld, staat Roderick Vos bekend om zijn grensverleggende benadering van design en het combineren van traditionele ambachtelijke technieken met eigentijdse ontwerpen. Het ontwerpen zit verweven door de hele familie Vos. Naast zijn vader en broer staat ook zijn vrouw, Claire Vos voor ontwerpen bij gerenommeerde merken.” De familie Vos heeft ontworpen en ontwerpt voor o.a. Gelderland, Design On Stock, Moooi, Fatboy, Linteloo en natuurlijk al jaren voor Pode en Leolux.

Naast het inspirerende verhaal van Roderick Vos, krijgen bezoekers ook de gelegenheid om de volledige collectie van Pode te ontdekken, die sinds kort te bewonderen is in de Leolux winkel van de Donjon op Ekkersrijt. ”Tevens presenteren we graag als eerste in Nederland de nieuwe ’23/’24 Leolux en Pode collecties die onlangs in Milaan zijn gelanceerd. Op deze avond zullen wij u graag meenemen naar de inspirerende wereld van meubeldesign en u laten zien wat de kracht van een goed ontwerp kan zijn.”

Roderick en Claire Vos

 

Het event vindt plaats op 22 juni 2023 in de Leolux Select Store by Donjon, gelegen op Meubelplein Ekkersrijt 4040. Voor meer informatie over het event en gratis toegang, kunt u terecht op de website: www.donjon.nl/event

Over de samenwerking

Als gerenommeerde meubelfabrikant uit Venlo heeft Leolux al jarenlang een nauwe samenwerking met de Donjon. Vanuit deze samenwerking is in november 2022 de Leolux winkel, genaamd Leolux Select Store by Donjon, geopend in het voormalig Design Center van Leolux. Leolux, bekend om zijn hoogwaardige designmeubelen, en de Donjon, interieurspecialist uit de regio Eindhoven, hebben in deze winkel hun krachten gebundeld om klanten een unieke en inspirerende winkelervaring te bieden.

Met de opening van de Leolux Select Store by Donjon hebben Leolux en de Donjon hun samenwerking versterkt. De winkel is een plek waar designliefhebbers zich kunnen laten inspireren en waar altijd de complete en nieuwste Leolux en Pode collectie te vinden is.