Swiss Sense opent haar deuren in Veenendaal
Hiermee opent de specialist op het gebied van slaapproducten haar 47e winkel in Nederland

Swiss Sense, de specialist op het gebied van slaapproducten, opent een nieuwe winkel in Veenendaal. Klanten kunnen hier vanaf nu terecht voor boxsprings, bedframes, matrassen, slaapkamermeubels, bedtextiel en accessoires. De nieuwe Swiss Sense-winkel stond al vanaf december in de startblokken, maar vanaf deze week mogen de deuren echt open voor het grote publiek.

De nieuwe winkel, gelegen aan de Groeneveldselaan 37, is ruim 630 vierkante meter groot en makkelijk bereikbaar, voor de deur kan gratis geparkeerd worden. Op het gebied van slaapcomfort en de inrichting van de slaapkamer kijken bezoekers hier hun ogen uit dankzij het uitgebreide assortiment. De ruime collectie in verschillende stijlen en de laatste trends die in de winkel aan bod komen, brengen volop inspiratie voor de inrichting van de slaapkamer. Ook voor een persoonlijk slaapadvies kunnen klanten terecht bij het ervaren Swiss Sense-team. Met de komst naar Veenendaal is Swiss Sense nu met 128 winkels in Europa vertegenwoordigd en op drie plekken in de provincie Utrecht aanwezig. Andere Swiss Sense-winkels zijn gevestigd in Utrecht en Amersfoort.

“Veel klanten zijn voor hun slaapcomfort op zoek naar advies op maat”, zegt Luke Jagersma, filiaalmanager van de nieuwe winkel in Veenendaal. “Dat is begrijpelijk, want je slaapt het lekkerst in een bed en een omgeving die bij je passen. Met ons uitgebreide assortiment en een persoonlijk slaapadvies maken we het mogelijk iedereen een bed op maat te bieden, ongeacht smaak, budget, slaap- of comfortwensen. Zo helpen we met een zorgeloze nachtrust.”

Vanwege de heropening van alle Swiss Sense winkels geldt er evoor de consument en speciale openingsactie, namelijk tot 20% extra voordeel op bedden.

Luke Jagersma