Het is showtime bij Hadu Meubelen. De show vindt plaats op maandag 4 en dinsdag 5 september, maandag 11, dinsdag 12 en woensdag 13 september. Tijdens de huisshow is het bedrijf geopend van 09:00 tot 19:00 uur. Een afspraak maken is niet noodzakelijk, maar wordt wel gewaardeerd.

De show wordt als volgt aangekondigd:

”September is natuurlijk dé maand om uw collectie voor de komende periode aan te scherpen en te vernieuwen, en onze fabrikanten hebben daarom weer een sprankelende collectie voor u klaargezet.”

 

Fabrikant KOINOR bestaat 70 jaar. ”Ter gelegenheid van het jubileum van onze fabrikant KOINOR hebben wij, in samenwerking met KOINOR, een aantal commerciële jubileummodellen voor u ontwikkeld. Deze modellen vallen op door hun design en functionaliteit, maar ook door de zeer aantrekkelijke prijsstelling. Ook IRO, onze moderne kastenfabrikant, heeft een nieuwe modelserie voor u klaarstaan, alsmede de nieuwste toevoegingen in ons succesprogramma TEXEL. Verder tonen we de nieuwe kleuren en onderstellen die vanaf september leverbaar zijn.”

Van W. Schillig laat het bedrijf het nieuwe systeemprogramma MaXxim zien. ”Dit concept, met een zeer uitgebreid elementenprogramma, diverse opties in armleuningen, pootkeuzes en comforts & uitneembare rug kussens, is een perfecte aanvulling op ons succesconcept AleXx en heeft in de afgelopen periode al uitstekende resultaten laten zien. Het programma is volledig te configureren in onze 3D-configurator en is voor een zeer breed publiek inzetbaar.”

Bontempi Casa presenteert een combinatie van haar beste eetkamertafels- en stoelen, nieuwe verlichting en accessoires, en nieuwe materialen. ”Verder hebben wij een mooie presentatie van onze nieuwe store-in-store concepten voor u klaarstaan.”

Hadu verwelkomt u graag op één van de bovengenoemde data. ”Mocht u verhinderd zijn tijdens onze reguliere huisshow bent u natuurlijk ook op een ander tijdstip welkom.”

U kunt hiervoor een afspraak maken via info@hadu.nl of via onze vertegenwoordigers Mevr. Anne-Marie van Esterik & Dhr. Arnold Augustinus via 0344-609080.