Nox combineert al 90 jaar Belgische ambacht en kwaliteit met de allernieuwe technologiën en vooruitstrevend design. Vandaag pakt de beddenspecialist uit met enkele belangrijke nieuwigheden, met de focus op productinnovatie en klantvoordeel.

Nox introduceert verschillende nieuwigheden in hoofdborden en stoffen. Zo wordt het gamma uitgebreid met vier verschillende stoffencollecties: Soil, Cyber, Cocoon en Dolaro – samen goed voor wel 60 nieuwe kleuren. Naast de gevoelige uitbereiding van de stoffencollectie, introduceert de beddenspecialist ook twee nieuwe, stijlvolle hoofdborden. De Palermo en Lugano hoofdborden vullen vanaf nu het reeds mooie assortiment aan.

Een van de meest opvallende veranderingen is het aanbod van pakketten. Klanten kunnen nu ook kiezen voor een voordelige pakketaankoop als ze geïnteresseerd zijn in een complete bedcombinatie. Zo’n combinatie bestaat uit een boxspring of lattenbodem, matras, hoofdbord, poten en een stof naar keuze. Binnen elk pakket begint een klant vanuit een basiscombinatie en kan die binnen elke categorie kiezen voor een upgrade.

Daarnaast lanceert Nox ook een exclusief Limited Edition pakket waarvan elk onderdeel ook kan aangepast worden aan de persoonlijke voorkeur. Een opvallende toevoeging aan het Limited Edition gamma is de bedomranding met opbergruimte, die inspeelt op de groeiende vraag naar praktische oplossingen voor huizen met beperkte opslagruimte. “De opbergruimte is nieuw en werd gelanceerd met oog op consumenten die een beperkte ruimte optimaal willen benutten”, aldus Malinka Bral, Brandmanager Nox. “Slaapkamers worden alsmaar kleiner, en schuine wanden zorgen voor minder kastruimte. Deze bedomranding met opbergruimte is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvol antwoord op de vraag naar meer ruimte.”

Zowel de nieuwe stoffen en hoofdborden, de Limited Edition als de pakketcombinaties kunnen vanaf nu ontdek worden in de volledig vernieuwde showroom van Nox in Maldegem of bij een erkende Nox-dealer.