Afgelopen weekend werd de vernieuwde Kidzz afdeling bij Morres geopend. En dat werd gevierd! Met een heleboel activiteiten voor jong en iets minder jong: je kon leuke prijzen winnen met een speurtocht door de winkel, je mocht op de foto met spiderman (yessss!), je kwam de prachtig prinses Belle tegen (oooooh!), je kon je laten grimeren en nog zoveel meer!

In september organiseerde Morres een oproep waarbij kinderen van 6 tot 12 jaar de kans kregen om hun eigen gloednieuwe afdeling te stylen. De deelnemende kids gingen enthousiast aan het shoppen, decoreren en inrichten. En ze kwamen met verrassende styling ideeën waaruit bleek dat ze al heel goed weten wat ze willen, dat ze heel goed geïnformeerd zijn (leve Instagram en andere sociale media!) en dat ze een duidelijke smaak hebben voor alles wat aantrekkelijk en origineel is.

De input van de kinderen viel bij het Morres team niet in dovemans oren. Het team heeft de keuzes van de kids verder uitgewerkt tot een fantastisch resultaat: een afdeling alleen voor kids waar dromen werkelijkheid worden. Het resultaat is echt spectaculair: een aantal nieuwe kinderkamers waar je je ogen uitkijkt met prachtige kleuren aan de wanden, sprookjesachtig behang, de mooiste materialen en trendy accessoires voor een heel nieuwe kinderwereld. En natuurlijk de nieuwste meubels uit de tofste meubelcollecties voor kinderen: Lifetime Kidsroom, KidsDepot, Cool Kids, Morres Collectie, Vipack Furniture en Bopita. Een kinderkamer om in te slapen, spelen, knutselen, dromen, en zelfs je huiswerk te maken; … en waarin je je in Plopsaland of de Efteling kunt wanen! Pure inspiratie die je echt gezien moet hebben, er is zelfs een echte jungle nagebouwd met een massa knuffels! De deelnemertjes aan het styling event waren in de wolken.

Directeur Walter van de Griendt is even blij als de kids met het resultaat: “Morres verkoopt niet zomaar meubelen, maar woon- en droomplezier en dat geldt vanaf nu ook voor de jongsten. Dankzij hun ludieke medewerking creëerden wij hier een unieke leefwereld waarin kids zich helemaal thuis voelen en hun ouders heel wat inspiratie opdoen om de droomkamer van zoon- of dochterlief waar te maken: een plekje voor henzelf, helemaal volgens hun eigen stijl ingericht.”