Sinds de start van Falmec Nederland begin vorig jaar is het bedrijf enorm gegroeid. Dit brengt logistieke groeistuipen met zich mee.

Hierdoor is de bedrijfsruimte in Noordwijk inmiddels te klein en is een verhuizing naar een nieuwe bedrijfsruimte in Lisse in gang gezet. De verhuizing verloopt in etappes, maar zal voor 1 april voltooid zijn. Kantoor Ook het kantoor van Falmec Nederland verhuist mee. ”Dit weekend wordt het nieuwe kantoor in Lisse al ingericht, zodat we vanaf maandag 22 maart vanuit onze nieuwe omgeving kunnen werken.”

Magazijn

”Op maandag 22 en dinsdag 23 maart leveren wij de orders t/m 2 april van artikelen die wij op voorraad hebben, uit aan onze relaties. De rest van die week heeft het externe magazijn nodig, om onze voorraad te verzamelen en klaar te maken voor transport naar ons nieuwe magazijn te Lisse. Dit zal op 29 maart plaatsvinden.”

Pickup

”In de eerste week van april gaan wij het magazijn zo inrichten, dat wij vanaf maandag 5 april zelf de orders kunnen picken en verzenden, wij hebben hiervoor ook reeds een magazijnmedewerker aangenomen. Showroom In de komende maanden gaan we ook een showroom inrichten. Zodat we ook relaties kunnen ontvangen in een echte Falmec omgeving. Wanneer deze gerealiseerd is, maken we daar officieel een melding van. Falmec Nederland adreswijziging Ons nieuwe bezoek- en postadres wordt: Vennestraat 24, 2161 LE Lisse. Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd.”