De komende weken nog is de nieuwe Range Rover Sport te zien in de Living & Outdoor Flagship Store van Piet Boon in Oostzaan. Voor het automerk is deze lokatie de perfecte plek om dit model te presentere: een moderne, luxueuze omgeving die past bij deze dynamische auto, aldus Range Rover. Minimalistische en krachtig design, dat waarin Piet Boon en Range Rover elkaar ontmoeten.

Zij die dit willen kunnen de nieuwe Range Rover komen bekijken van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Klanten van het merk kunnen contact opnemen met hun dealer voor een persoonlijke afspraak. De samenwerking tussen Piet Boon en Range Rover begon in 2006 met een exclusieve uitvoering van de eerste Range Rover Sport. Sindsdien heeft Piet Boon verschillende versies gemaakt van de Range Rover, Range Rover Evoque, Range Rover Sport en zijn persoonlijke Defender 90. Altijd met eerbied voor het originele ontwerp (dus geen metallic vlammen op de motorkap, verchroomde uitlaten aan de zijkant of fuzzy dice aan de binnenspiegel).

De Piet Boon Flagship Stores zijn te vinden op het adres Skoon 78/80, 1511 HV Oostzaan. Meer info over de New Range Rover Sport: klik hier voor de website.