Een samenwerking tussen Jess Design, Alphenberg Leather en ontwerper Hans Kuijten heeft geresulteerd in het prachtige product ‘STRONG ONE’. De hele wereld mag het weten. Voor de enthousiaste Hans Kuijten is een droom uitgekomen.

”Wat een half jaar geleden begon als een nieuw en spannend avontuur, is op dit moment realiteit geworden. STRONG ONE by Hans Kuijten is een creatief en intens proces geweest dat heeft geresulteerd in een droom die nu werkelijk tastbaar is en staat als een huis.”

”We hebben het kunnen realiseren met de krachtige steun, kennis, vakmanschap en enthausiasme van Alphenberg Leather en Jess Design. In de personen Rob Koemans en Maarten Van De Goor, is hier een echt oer Hollands product ter wereld gekomen.”

We zien een stoel die sterk en krachtig is in zijn ontwerp en uitvoering. Sterk gebleken is ook de samenwerking tussen 3 Brabantse ondernemers. ”Enorm trots ben ik om te mogen aankondigen dat deze STRONG ONE vanaf nu te verkrijgen en te bestellen is. Zowel voor residentieel als projectmatig gebruik. Ik wil Mountain Residences BV speciaal bedanken omdat ze me de kans gaven dit krachtige meubelstuk mede te ontwikkelen voor hun mooie resorts! Peter Baas en Big Bang Brands dank ik voor het visuele spektakel en Elements of Interiors bedank ik voor voor de geweldige stoffen.”

Benieuwd om STRONG ONE te bekijken en te voelen, proeven en beleven: klik hier.

Over Hans Kuijten

‘’Binnen de lijntjes kleuren is nooit mijn sterkste kant geweest. Ik laat me graag inspireren door de wereld om me heen. Dat leidt vaak tot nieuwe ideeën, nieuwe uitdagingen. Ik kan echt genieten van bijzondere materiaalcombinaties, maar ook van verleidelijke vormen en sprekende kleuren. De uitgangspunten van een ontwerp worden echter altijd bepaald door de opdrachtgever. De wens van de klant is leidend. Het is aan mij om die vervolgens te vertalen naar een unieke creatie.

De ideeën ontstaan vaak al tijdens een eerste gesprek, gewoon met een kop koffie erbij. Daarna volgt de researchfase. Ik ga me inlezen en verder inleven. Voor mij is een ontwerp pas geslaagd als de klant zich thuis voelt in de ruimte. Mijn creaties stralen een zekere warmte uit. Of het nu gaat om een strak vormgegeven hotellobby of om een chique skybox in een voetbalstadion.

Ik laat me nooit sturen door trends. Die doen me niets. De vraag is altijd het uitgangspunt. Ik houd wel van een knipoog hier en daar. Mijn creaties moeten zorgen voor een lach op het gezicht.’’