De nieuwe behangcollectie van Graham & Brown maakt een einde aan alle saaie muren. Deze 3 dessins structuurbehang geven elke ruimte een luxe uitstraling. Elk behang heeft vier perfect bijpassende- en op elkaar afgestemde verfkleuren om kamers volledig aan te kunnen kleden.

Centra
Centra is een uniek geometrisch ontwerp met gebogen metalen lijnen op een uni achtergrond. Elegant en verfijnd, dit ontwerp is perfect voor elk modern huis. Dit dessin is verkrijgbaar in de kleuren Black, White en Taupe.

Florentia
Dit dessin heeft een overvloed aan sierlijke bloemen voor een subtiele maar indrukwekkende gloed. Met metallic details op prachtig vezelig papier is dit ontwerp perfect om een vleugje elegantie aan de muren toe te voegen. Dit dessin is verkrijgbaar in de kleuren Emerald, Grey en Gold.

Lancet
Geïnspireerd door de bogen en rondingen van de gotische architectuur, is Lancet geometrisch als geen ander. Dit elegante patroon op zacht vezelig papier met metallic details is perfect voor een verfijnde touch aan elke ruimte. Dit dessin is verkrijgbaar in de kleuren Black & Gold, Grey & Rose Gold en Green & Rose Gold.

Graham & Brown is met ingang van 2022 klimaatneutraal. Alle bomen die de afgelopen 20 jaar in het productieproces zijn gebruikt, zijn afkomstig van hernieuwbare bronnen. Graham & Brown gebruikt elk jaar 23.000 ton papier, allemaal afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, wat betekent dat er voor elke gebruikte boom drie nieuwe worden geplant. Naar schatting zijn er deze eeuw namens Graham & Brown 16,5 miljoen bomen geplant.

Voor alle behang en verf wordt inkt op waterbasis gebruikt. Graham & Brown heeft zijn koolstofvoetafdruk al drastisch verminderd en blijft elke dag hard werken om afval te verminderen en zijn duurzaamheid te verbeteren. Een kopie van het laatste duurzaamheidsrapport is op verzoek verkrijgbaar.