In navolging op het succes van Masterly Milano krijgt dit avontuur een fantastisch vervolg tijdens de Masterly The Hague. De fijne samenwerking met Nicole Uniquole heeft ervoor gezorgd, dat er vanaf donderdag 21 oktober op meerdere historische locaties in Den Haag, unieke werken van MONDiART te bewonderen zijn. Met doeken van gerecyclede materialen brengt het Eindhovense bedrijf een ‘Ode aan het Nederlandse landschap’. “Door onze kunstwerken duurzaam te produceren willen wij ons steentje bijdragen aan het milieu en dus aan ons geliefde landschap,” aldus Cole Brekoo.

In de hofstad zal de pre-lancering zijn van een aantal prachtige kunstwerken, die in samenwerking met Margot van Huijkelom zijn geproduceerd. MONDiART heeft de exclusieve rechten om haar illustraties op diverse manieren te verwerken tot unieke kunststukken. Prachtige wollen wandkarpetten, gobelins en velvet, materialen waarop haar werk op een chique manier tot uiting komen. De hele Haute Couture collectie zal begin november tijdens de Meubelbeurs in Brussel gelanceerd worden. Dit komende weekend kan je de kunstwerken dus al op verschillende historische plekken bewonderen, maar ook in de etalage van de Bijenkorf.

MONDiART wil graag mooie kunstwerken produceren, maar wel op een verantwoorde manier. Zo is er in de “The King’s Ballroom’ een uitsnede van een bestaand kunstwerk te bewonderen. Het werk is geprint op een speciaal doek, dat van garen van gerecyclede PET-flessen is geweven. De afbeelding is geprint met biologisch afbreekbare inkt en de accenten zijn geborduurd met recyclebare garens. 100 procent uniek en duurzaam!

Bezoek Masterly The Hague

Masterly The Hague vindt plaats van donderdag 21 t/m zondag 24 oktober in het historische hart van de hofstad, tegenover het Binnenhof en rondom het majestueuze Voorhout. Tickets zijn verkijgbaar via de website van Masterly The Hague www.masterlythehague.com