BelgoFurn, de exportpromotiedivisie van Fedustria, de Belgische Meubel- Textiel- en Houtfederatie, slaagt er dit jaar in om met een Belgisch paviljoen de Belgische aanwezigheid en nieuwkomers op Salone del Mobile extra in de verf te zetten.

Op deze wereldvermaande beurs is Belgisch topdesign een vaste waarde. Merken zoals Ethnicraft, Extremis, Joli, Jori, Per/Use en Royal Botania zijn al jarenlang aanwezig tijdens de hoogmis van de meubel -en designsector. Dit jaar koos Belgofurn voor een prachtig paviljoen in hal 10 waar nieuwkomers zoals Evolution 21, Vipack, Roolf Living en Heatsail onder de aandacht worden gebracht van de designminnende bezoekers van Salone del Mobile.

”De Salone del Mobile is en blijft dé belangrijkste meubelbeurs ter wereld. We zijn dan ook zeer verheugd dat we met een Belgische groepsstand, nieuwkomers de mogelijkheid kunnen bieden om hun collecties voor de eerste keer in Milaan aan het grote publiek voor te stellen”, geeft Kevin Snyders, directeur Belgofurn aan.

Kevin Snyders, hier poserend voor de camera van Interior Business Magazine in Scheveningen

 

Wim Segers
Wim Segers, winnaar van de Henry van de Velde Lifetime Achievement Award 2022 verleent zijn creatieve ondersteuning om van het Belgisch paviljoen (Pav.10 Stand C01/C03) de design hotspot van de beurs te maken.

Evolution 21
Het Belgische merk Evolution21 staat al meer dan tien jaar synoniem voor luxueuze en hoogwaardige stoffen en meubelstukken. Bezielster en voormalig interieurarchitecte Karine Bonjeans creativiteit en oog voor detail hebben het merk helemaal op de kaart gezet.

Heatsail
Belgisch designbedrijf Heatsail herdefinieert de wereld van luxe verlichting, verwarming en koeling. Met de unieke designobjecten van Heatsail worden niet enkel de mooiste momenten van een dag verlengd, maar ook bewust gekozen voor duurzame designobjecten.

Roolf Living
Roolf ontwerpt en produceert hoogwaardige, trendy meubelen en tapijten voor buiten, bedoeld om volledig te relaxen. Het met red dot bekroonde ontwerp zorgt voor de perfecte lounge ervaring waar je ook wenst te genieten.

Vipack
Vipack is een gerenommeerd Belgisch merk gespecialiseerd in kinder- en jeugdmeubilair die in een handomdraai te monteren zijn. Vipack komt met eigentijdse creaties die nauw aansluiten met de laatste interieur en designtrends.

”U bent van harte uitgenodigd om deze prachtige collecties te komen ontdekken in paviljoen 10 (C01/C03). Naast Belgische lekkernijen zal je op het Belgisch paviljoen ook andere Belgische creaties kunnen ontdekken van onder andere Serax.”

Dit volledig Vlaamse paviljoen wordt mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Flanders Investment & Trade.