Op donderdag 13 juni vond de vierde editie van Luchting Event plaats in Nidum in Grave. Het event is een initiatief van diverse partners van het house of inspiration, waaronder Alphenberg en Cosentino.

In Nidum komen meerdere shops en showrooms samen in een monumentale pand, waardoor het voor zowel de particuliere als de professionele bezoeker een unieke locatie is om inspiratie op te doen. Aard Keijser, eigenaar van Keijser&Co en Nidum: “De kracht van Nidum is het combineren van het netwerk én de collecties van onze partners. Wij vullen elkaar aan, waardoor het de ideale locatie is voor een project, van residentiele interieurs tot hospitality projecten.”

Om de interieurprofessional te laten zien wat Nidum kan betekenen voor hun projecten, is Luchtig Event in het leven geroepen. Hierbij nodigen de betrokken partners relaties uit, die tijdens een ontspannen middag kennismaken met alle aanwezige partijen tijdens een rondleiding, lunch en korte presentaties. Dat het concept een succes is blijkt uit alweer een vierde editie afgelopen 13 juni, waar Alphenberg, BY EVE, Cheminée Haarden, Cosentino, Enzo Pellini, Keijser&Co en Mr-Beau deel van uitmaakten.

Interieurprofessionals die graag een bezoek aan Nidum willen brengen zijn van harte welkom. Het inspiratiecentrum is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Voor adviezen en meer informatie over de collecties kan men contact opnemen met de betreffende partner.

Nidum, house of inspiration
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave
www.nidum.nl