“Goed nieuws! Table du Sud lanceert namelijk deze week haar nieuwe Augmented Reality-tool waarmee je vanuit de 3D- configurator jouw geconfigureerde Table du Sud-tafel ook echt in jouw ruimte kunt zetten. Hoe handig is dit?” Aldus Table du Sud.

Het merk vervolgt onverminderd enthousiast: “Table du Sud kennen we door de op maat gemaakte tafels die worden gemaakt in de eigen werkplaats in Heeze, door ambachtslieden met echte passie voor het vak. Maar Table du Sud heeft nu naast fysieke showrooms en een online winkel, iets nieuws gelanceerd; namelijk de Augmented Reality-tool. Hiermee kan je iedere soort tafel van Table du Sud in jouw ruimte plaatsen, om te kijken of de tafel goed past binnen jouw interieur – qua stijl maar ook zeker qua maat. Met deze nieuwe technologie hoeft de consument dus niet eerst naar de winkel om foto’s te maken en de tafel op te meten. Vanaf nu kan dit gewoon lekker vanuit huis. Wie wil dit nou niet?”

“En het leuke is: voor ieder interieur is er wel een passende tafel binnen de Table du Sud-collectie. Nieuwsgierig geworden? Neem zelf een kijkje op de website om alle soorten tafels te bekijken én de geconfigureerde tafel in je eigen interieur te plaatsen.”

Table du Sud is vooral bekend door de op maat gemaakte tafels die worden gemaakt in de eigen werkplaats in Heeze, door ambachtslieden met echte passie voor het vak. Deze werkplaats wordt ook wel ‘het kloppende hart’ van Table du Sud genoemd. Het Brabantse interieurmerk werd eind 2014 opgericht door twee jonge broers, die het avontuur begonnen met een zelf getimmerde bartafel. Op dat moment konden zij niet vermoeden dat het bedrijf in korte tijd een dusdanig groot succes zou worden.

Naast kwaliteit, design, maatwerk en gebruiksvriendelijkheid is duurzaamheid een belangrijke pijler voor Table du Sud. Zo koopt het bedrijf alleen in bij partijen met de juiste duurzaamheidskenmerken en werkt het samen met Trees for All, een stichting die CO2 compenseert en nieuwe bomen plant. De energie voor de bedrijfsvoering wordt, door de plaatsing van 1.800 zonnepanelen op het dak van het hoofdkantoor, duurzaam verkregen.