Nieuwe gebruikersvriendelijke en minimalistische betontafels uit eigen werkplaats

Table du Sud introduceert naast de welbekende houten op maat gemaakte tafels, nu ook betontafels met een strak design in Japandi stijl voor een minimalistisch interieur. Het Brabantse interieurmerk heeft niet alleen aan het design gedacht, maar ook aan de gebruiksvriendelijkheid en het onderhoud. Zo bevat de tafel een laagje beton, waardoor de tafel niet van massief beton is gemaakt – wat resulteert in een tafel die gemakkelijk te verplaatsen is. ”Ook wat betreft onderhoud zit je bij de betontafel goed; de tafel is namelijk slijtvast én waterdicht. Do we need to say more?”

Over Table du Sud
Table du Sud is vooral bekend door de op maat gemaakte tafels die worden gemaakt in de eigen werkplaats in Heeze, door ambachtslieden met echte passie voor het vak. ”Deze werkplaats wordt ook wel ‘het kloppende hart’ van Table du Sud genoemd.” Het Brabantse interieurmerk werd eind 2014 opgericht door twee jonge broers, die het avontuur begonnen met een zelf getimmerde bartafel. Op dat moment konden zij niet vermoeden dat het bedrijf in korte tijd een dusdanig groot succes zou worden.

Naast kwaliteit, design, maatwerk en gebruiksvriendelijkheid is duurzaamheid een belangrijke pijler voor Table du Sud. Zo koopt het bedrijf alleen in bij partijen met de juiste duurzaamheidskenmerken en werkt het samen met Trees for All, een stichting die CO2 compenseert en nieuwe bomen plant. De energie voor de bedrijfsvoering wordt, door de plaatsing van 1.800 zonnepanelen op het dak van het hoofdkantoor, duurzaam verkregen.