Woonwinkel Sfeer.nl opent nieuwe vestiging in Arnhem

Vrijdag 24 september 2021 opent Sfeer.nl de deuren van haar nieuwste vestiging in Arnhem.

De centrale landelijke ligging, alsmede de prachtige locatie: De Rijnstraat 53 in het centrum van de stad, heeft de doorslag gegeven om te kiezen voor Arnhem. In een historisch pand op de hoek van de Rijnstraat en de Kortestraat is de nieuwe Sfeer.nl winkel gevestigd.

Sfeer.nl – een omnichannel concept in meubelen en woonaccessoires – werd 6 jaar geleden opgericht en wordt gerund door 2 jonge ondernemers, Marco Kah (33) en Bjorn Venema (26). Gestart als een online webshop met gelijktijdig een winkellocatie in Assen. Inmiddels, met meer 30 medewerkers, meerdere fysieke winkels en een eigen distributiecentrum, uitgegroeid tot een serieuze speler in de interieurwereld.

“We zijn nu toe aan de volgende stap. De toenemende vraag van onze klanten vanuit het hele land om ook echt de ‘sfeer te kunnen proeven’, heeft ons doen besluiten om naast de huidige winkels in de stadscentra van Assen & Zwolle en de outletvestiging in Stadskanaal, de komende jaren meerdere nieuwe vestigingen te openen op een aantal centraal gelegen locaties in Nederland. Te beginnen met deze prachtige aanwinst in het centrum van Arnhem. Vanuit deze nieuwe vestiging gaan wij ook de inwoners van Arnhem en omstreken laten kennismaken met Sfeer.nl. Arnhem wordt hét nieuwste visitekaartje van ons bedrijf, bijna 600 m2 pure woonbeleving midden in het centrum van de stad”, aldus Marco Kah.

Om de opening te vieren zijn er het hele weekend leuke acties en aanbiedingen voor iedereen die kennis wil maken met Sfeer.nl. Zo ontvangen klanten bij aankoop van minimaal € 100,- een goed gevulde goodiebag met leuke woonaccessoires van verschillende merken. “Dit is niet zomaar een tas vol met reclame. Mede dankzij inspanningen van onze leveranciers geven we ook echt een mooi pakket weg, waarbij ik niet uitsluit dat de waarde van de goodiebag het minimale aankoopbedrag overstijgt”, benadrukt Bjorn Venema.

Net als de andere vestigingen is de Sfeer.nl winkel in Arnhem 7 dagen per week geopend.