Interieurmerk Table du Sud, vooral bekend om de op maat gemaakte tafels, timmeren letterlijk en figuurlijk hard aan de weg. Op 13 september openen de broers Antonissen de deuren van hun nieuwe 1.400m2 tellende showroom om zo de Randstad beter te kunnen bedienen. Met de opening van de nieuwe flagshipstore in Utrecht en een geheel nieuwe website worden de eerste stappen richting het realiseren van een merkwaardige groei gezet. Table du Sud Utrecht bevindt zich op de Hertogswetering 183, in “The Wall” nabij de A2 en viert zijn officiële opening op zaterdag 18 september.

De showroom in Utrecht is ruim vier keer zo groot als de andere showrooms samen en is zeven dagen per week en bijna driehondervijfenzestig dagen per jaar geopend. Door de grootte van de showroom is in Utrecht de meest uitgebreide selectie van het assortiment te bewonderen. Voor een echt passend interieur en advies is een showroom bezoek een must. Niet alleen om je te laten adviseren door een van de specialisten maar ook omdat er meerdere stofstalen en mogelijkheden zijn dan op de website. Daarnaast gebruik je direct de expertise van Table du Sud interieurspecialisten en dient de showroom als bron van inspiratie.

Het ontwerp van de showroom is gebaseerd op symmetrie en is tevens gespiegeld waardoor het rustiger oogt en meer in balans is. De showroom bevat een patio (buitentuin) met grote olijfboom als middelpunt. Er is gekozen voor zachte natuurlijke tinten omdat deze als meest tijdloze worden beschouwt. Over alle settingen is nauwkeurig nagedacht zodat er een perfecte sfeer wordt gecreëerd waarbij alles klopt.

“Ook na de opening van de showroom in Utrecht kijken we verder. Komend jaar willen we een showroom in België openen en ons blijven ontwikkelen met als missie het beste meubelbedrijf van de Benelux te worden.” aldus Evert en Teun Antonissen, oprichters Table du Sud.

De collectie & bedrijfsvoering
Table du Sud is vooral bekend door de tafels op maat die worden gemaakt in de eigen werkplaats in Heeze door ambachtslieden met echte passie voor het vak. Deze werkplaats wordt ook wel ‘Het kloppende hart van Table du Sud’ genoemd. Daarnaast biedt het merk een groot aanvullend assortiment meubels. Bij alles dat Table du Sud doet staat kwaliteit, design, maatwerk, gebruiksvriendelijkheid, maar ook duurzaamheid voorop. Zo koopt het bedrijf alleen in bij partijen met de juiste duurzaamheidskenmerken en werkt het samen met samen met Trees for All, een stichting die CO2 compenseert en nieuwe bomen plant. De energie voor de bedrijfsvoering wordt, door de plaatsing van 1000 zonnepanelen op het dak van het hoofdkantoor, duurzaam verkregen.

Beeld showroom Table du Sud Utrecht op aanvraag vanaf 13 september.