Op 17 en 18 december vindt Christmas at Nidum plaats in het house of inspiration in Grave. Tijdens dit weekend in december doen de bezoekers inspiratie op in een gezellige kerstsfeer, met verschillende activiteiten en special guests.

Het monumentale Arsenaal in Grave is sinds november 2021 getransformeerd tot een house of inspiration. Op deze monumentale locatie maken bezoekers kennis met de diverse shops en showrooms van Nidum, waar lifestyle, design, interieur en kunst centraal staan. Van (tuin)meubilair en verlichting tot bedden en van vloeren en speakers tot koffie en wijn.

Tijdens Christmas at Nidum word je geïnspireerd door diverse activiteiten en special guests. BY EVE Light Design presenteert haar nieuwe collectie, die eerder te zien was op de Parijse beurs Maison & Objet. Keijser&Co presenteert die dagen hun nieuwe karpettencollectie: K&C Carpets. Deze karpetten zijn te zien in de ruime showroom van het interieurbedrijf en zij introduceren ook het bijbehorende stalenboek. Men kan zich inschrijven voor stylingadvies van Anne van NOX Studio Interiors en er zijn pop-ups met onder andere sieraden van CarlieV, fashion van Studio ROOV en nailart van Nellies.

Het kerstgevoel wordt compleet gemaakt met een hapje en een drankje, want HIVE kitchens verwelkomt de bezoekers met een hapje van hun unieke buitenkeuken, Grapelife verzorgt een bubbelproeverij en Bogarden Buitenmeubilair serveert een warme glühwein. Tijdens Christmas at Nidum is kunstenaar Chris Tap aanwezig. Hij exposeert enkele van zijn levensechte werken en werkt ook aan een van zijn nieuwste beelden. Ook Wendy Buiter, Micky Hoogendijk, Contempera, Carina Wagenaar en Noor Huige laten verschillende werken zien in Nidum.

Dat weekend kun je de indrukken van de dag op je in laten werken in Ovum, het inpandige restaurant van Nidum. Gasten kunnen hier genieten van zowel een koffie met gebak als een menu van de chef. Ovum stond onlangs voor de tweede keer in de Lekker500 en heeft ook een notering van 14 punten in de culinaire gids van Gault&Millau.

Nidum is tijdens Christmas at Nidum op zaterdag 17 december geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 18 december van 12.00 tot 18.00 uur. Bekijk het volledige programma en de laatste updates op www.nidum.nl.

Nidum, house of inspiration
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave
www.nidum.nl