lui, een ontwerp van Jacob Strobel, oogt volgens de Oostenrijkse fabrikant tegelijk ontspannen en formeel. “Casual met klasse dus, topcomfort en een perfecte look. De aangename zitting maakt lui direct herkenbaar. Deze volgt helemaal de lichaamsvorm en zorgt met een volledig omsluitend gemodelleerde bekleding van ergonomisch schuim voor eersteklas zitcomfort. Hoogwaardig leder, natuurleder of heerlijk zachte Softstrick maken de fijne zitervaring compleet.”

lui is eveneens beschikbaar met draaiend onderstel dat na het opstaan terug naar beginpositie draait. “Een uitvoering die niet alleen aan tafel maar ook in een kantooromgeving hoge ogen gooit.” Strak opgespannen langs buiten en met opvallende plooien aan de binnenkant: de grand lui stoel volgt het design van de lui. Ergonomische armleuningen vormen een gesloten zitting. “Samen met de driedimensionaal gevormde bekleding zorgen ze voor eersteklas zitcomfort. Dit is een comfortabele eetkamerstoel om urenlang aan tafel te ontspannen.”

grand lui is beschikbaar in stof, leder of natuurlijk leder, monochroom of tweekleurig. Het mooie draadstalen onderstel zorgt ervoor dat grand lui er heel licht uitziet. Het elegante draaiend onderstel is net zo organisch als de zitting zelf. Bij het opstaan draait de stoel automatisch in zijn uitgangspositie terug. “Met het houten onderstel kiest u voor puur natuurlijke materialen”, aldus het meubelmerk.