Beter Bed Holding N.V. heeft aangekondigd dat Hugo van den Ochtend is vrijgesteld van zijn functie en verantwoordelijkheden als CFO van het bedrijf (met op de foto het hoofdkantoor in Uden). Ontslagen, dus in omgangstaal. Het hoe en waarom wordt uiteraard niet vermeld, belangrijker is dat Gabrielle Reijnen is aangesteld om hem op te volgen per onmiddelijke ingang.

“Gabrielle maakt als Supervisory Director deel uit van de Raad van Toezicht van Beter Bed Holding en is voorzitter van het Chair of the Audit Committee sinds 25 April 2019. Om belangenverstrengeling te voorkomen zal zij per direct haar functie als Supervisory Director neerleggen. Haar rol als Chair of the Audit Committee zal overgenomen worden door Supervisory Director Pieter Boone.” De nieuwe samenstelling van de Raad van Toezicht en de Raad van Bestuur van Beter Bed Holding zal zo snel mogelijk gedeeld worden via www.beterbedholding.com.

Bart Karis, voorzitter van de Raad van Toezicht: “Ik wil Hugo bedanken voor zijn bijdrage aan de Beter Bed Holding en wens hem het beste voor zijn toekomstige plannen. Vooruitkijkend vertrouw ik er op dat Gabrielle’s grote financiële expertise er voor zorgt dat het bedrijf er een sterke leider bij heeft gekregen om zo een naadloze voortzetting van ons beleid te garanderen, een beleid waarbij het voortbrengen van een duurzame waarde voor de onderneming en de aandeelhouders voorop staat.”