Zelf eenvoudig je droominterieur creëren zonder keuzestress en frustratie? The Home Style Club lanceert het naar eigen zeggen unieke concept stijladvies à la minute: een concreet interieur plan per ruimte in huis, gemaakt door ruim 30 bekende stijliconen in hun eigen, herkenbare stijl. Van Scandinavisch tot industrieel en van naturel tot kleurrijk: er is altijd wel een match met jouw smaak. Geen wachtlijst, geen dure ontwerpkosten en direct toegang tot het digitale advies met opties voor ieder budget. Want iedereen verdient een stijlvol interieur!

”Inrichten kan een hoop frustraties en keuzestress met zich meebrengen. Wanneer je een goede interieur smaak of een ongelimiteerd budget hebt kom je er meestal wel uit. Maar wat als je kwaliteiten ergens anders liggen en je geen vermogen wilt uitgeven aan interieuradvies?” Wat de stijliconen nou eenmaal makkelijk af gaat, delen ze graag om het iedereen makkelijker te maken. ”De stijliconen kregen de uitdagende taak om een advies te maken dat toe te passen is op studentenkamer tot villa. Met een pot verf in een écht mooie kleur en de juiste accessoires, kun je met een paar kleine aanpassingen al een groot verschil maken.”

Deze keer geen interieurstylist die wensen vertaalt naar een plan, want The Home Style Club draait de rollen om. Via de quiz “Find your perfect match” kan men online een stijlicoon vinden ‘waarvan het hart een sprongetje maakt’. ”Elk stijlicoon heeft een concreet plan ontwikkeld per ruimte in huis. Na aanschaf krijg je direct toegang tot het digitale advies met een compleet kleurenplan, behang opties, vloeren, raambekleding en een zeer uitgebreide shoplist met meer dan tweehonderd producten in verschillende prijsklassen.”

Het plan – van ruim zeventig pagina’s voor 149 euro – bevat alle ingrediënten om zelfstandig een waanzinnig interieur te creëren. Mix en match jouw droomstijl uit de voorselectie van je favoriete stijlicoon. Alles wat je kiest, is met elkaar te combineren. Het advies staat vol tips om ook met een minimaal budget groots uit te pakken. Je krijgt zelfs een voorbeeld lichtplan én inspiratie voor verschillende indelingen. Weten wat je kunt verwachten? Bekijk hier het voorbeeld advies voor de woonkamer:

The Home Style Club is bedacht door allround designer Sofie de Kruijff en online marketeer Nancy Faber: twee interieurliefhebbers met de missie om een droominterieur voor iedereen toegankelijk te maken. Bijna dagelijks krijgt het duo via Instagram interieur gerelateerde hulpvragen, waar zij met dit concept op inspelen.

Nancy: “Wij geloven dat het creëren van je droomhuis iets moet zijn waar je plezier in moet hebben en voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Inrichten hoeft niet frustrerend te zijn. Met onze stijladviezen à la minute kun je direct aan de slag met een goed plan.” Sofie: “We hopen mensen te inspireren om zelfverzekerde keuzes te maken en te gaan voor een interieur waar je gelukkig van wordt.”

The Home Style Club is gestart op 2 september met stijladviezen voor de belangrijkste ruimte in huis: de woonkamer. ”Voor de tijdelijke introductieprijs van 99 euro krijgen klanten je direct toegang tot het woonkamer advies van de stijlicoon die matcht met betreffende interieur smaak. In de maanden daarna worden andere ruimtes stuk voor stuk toegevoegd.

Meer info?

www.thehomestyleclub.com