Ook Tom Dixon ontkomt er niet aan om klanten op de hoogte te stellen van de gevolgen van COVID-19 voor zijn bedrijf. The Coal Office, het markante hoofdkwartier in het Londense King’s Cross, blijft voorlopig geopend. De winkel in de Britse hoofdstad sluit voorlopig haar deuren vanaf vandaag in overeenstemming met de Britse richtlijnen.

De Hub in Milaan, vorig jaar geopend als alternatief voor meedoen aan het miljoenenbal van de Salone, is al enige tijd dicht. De showrooms in New York en Los Angeles zijn vanaf vrijdag alleen te bezoeken op afspraak. De medewerkers van Tom werken zoveel mogelijk vanuit huis. De huidige situatie gooit dan wel logistiek roet in het eten, maar zij doen er alles aan om bestellingen zo snel mogelijk bij klanten te krijgen. En uiteraard is de site van het bedrijf 24/7 bereikbaar. De design studio gaat ook onverstoorbaar door met het ontwerpen van nieuwe producten.

Het bedrijfsrestaurant van The Coal Office kookt nu ook voor de buren en bezorgt maaltijden. De vestigingen in Hong Kong en Hangzhou zijn weer open en operationeel. Dit biedt hoop in deze onzekere tijden en biedt ook perspectief op een relatief spoedig aflopen van deze crisis, aldus Tom. Hij dankt de klanten voor hun loyale ondersteuning en wenst ons allen veel liefde toe.