Anita Vogelzang versterkt per direct het team van de vakbeurs Spotlight,zo meldt de redactie van Home Deco Business Magazine (Interior Business Magazine Specials, 6x per jaar). Anita is een zeer ervaren kracht in de business: ze was o.a commercieel verantwoordelijk voor de beurs Trendz in Gorinchem. Anita gaat zich voor Spotlight voornamelijk bezighouden met het segment Woonaccessoires, dat de komende periode wordt uitgebreid.

Jurgen Pietersen: ”Hiermee zet Spotlight in op zowel de wensen vanuit de retail als op groei naar het grootste platform voor de gehele woon-, kado-, gift-, kook-, speelgoed- en gedekte tafelbranche in Nederland.”

Versnippering tegengaan
”Hoe meer aanbieders onder één dak, des te aantrekkelijker wordt het om de beurs te bezoeken. Dat is kracht van het collectief en het mes snijdt zo aan twee kanten. Door de toevoeging van nieuwe segmenten en activiteiten bieden we in Nieuwegein alles onder 1 dak. Op deze manier maken we het voor de vakbezoeker aantrekkelijk en gaan we de versnippering in Nederland tegen.”