Marc Chardonnens naar Daily Trade Fair Venlo 

Per 1 mei gaat Marc Chardonnens het team van Daily Trade Fair Venlo versterken. Marc is gepokt en gemazeld in de interieurbranche. Ondernemers uit het grote netwerk van Marc kunnen binnenkort al een bezoekje of telefoontje van de nieuwe salesmanager verwachten, want dit najaar al is de geplande opening van Daily Trade Fair. ,,Ik ga direct vol mee aan de slag’’, geeft Marc aan. ,,Het mooie van dit concept is dat initiatief van deze beurs door de exposanten zelf is genomen. Het is een beurs door en voor de exposant. Voor hen is de Daily Trade Fair een ideale showroom locatie in Venlo. In tegenstelling tot reguliere beurzen is het niet steeds een op- en afbouw van de stand, maar plaats je de stand één keer en pas je gedurende het jaar de collectie aan. Qua kosten dus zeer interessant, zeker omdat we gedurende het jaar diverse evenementen organiseren die allemaal inclusief zijn’’. 

De uit Lemelerveld afkomstige Chardonnens moet zelf ook een stukje reizen naar Venlo maar geeft aan daar geen moeite mee te hebben. ,,De locatie in Venlo is uniek. Op het Flora Trade Parc Venlo bewijzen de cash-and-carry ondernemers al jaren het succes van deze plek. Inmiddels bedienen zij daar al zo’n 35.000 detaillisten. In een straal van 2 uur autorijden wonen maar liefst 35 miljoen consumenten! Daarbij zijn er meerdere vliegvelden op korte afstand voor onze internationale gasten. Voor een beurs als de Daily Trade Fair dus de ideale plek’’. 

Marc: ,,Deze nieuwe formule heeft de toekomst. Daily Trade Fair is dadelijk 350 dagen per jaar geopend, de klant bepaald wanneer hij naar de beurs komt en kan hier op zijn eigen gemak zijn inkopen doen. Bij de Daily Trade Fair wordt de klant weer echt centraal gezet. Hij parkeert gratis op het parkeerdak, recht voor de deur. De entree is gratis, en ook voor een hapje en drankje wordt gezorgd’’. 

Daily Trade Fair Venlo is alleen toegankelijk voor branchegerichte wederverkopers en professionele eindverbruikers zoals tuincentra, woonwinkels en interieurinrichters. Een branche die Marc als zijn broekzak kent. 

Meer informatie is te lezen op www.dailytradefairvenlo.com