‘Groeiend succes vraagt om nieuwe koers: Deponti Timber wordt Mintar’

Meer dan alleen tafels

De van oorsprong Osse organisatie Deponti Timber gaat per heden verder onder de naam Mintar. Hoewel Mintar onderdeel blijft van de Deponti Group, zal Mintar een losstaand merk worden met een eigen visie, een eigen showroom en distributiecentrum in Veldhoven, en eigen personeel. Mintar, een groothandel voor meer dan alleen tafels. Namelijk een geheel meubelassortiment.

Terug naar waar het allemaal begon: Deponti. Een organisatie dat zich volledig richt op het buitenleven met een breed assortiment aan aluminium terrasoverkappingen en glazen schuifwanden. In 2017 voegde het bedrijf unieke boomstamtafels voor buiten én binnen toe aan het assortiment. Meubelmakers en meubelzaken meldden zich in rap tempo. Deze ontwikkeling vroeg dan ook om een nieuwe werkwijze, waardoor Deponti Timber tot stand kwam. Tegelijkertijd bleef het assortiment en klantenbestand van Deponti Timber doorgroeien. Er ontstonden mooie toekomstplannen, alsmede het verlangen naar een los, zelf opererend merk. Zo kwam Mintar tot stand.

Tom Erven, Business Unit Manager Mintar, vertelt passievol: “Mintar staat voor veel meer dan alleen tafels. Het staat voor lef, snelheid en service. Met een eigen identiteit kunnen we meer aanbieden aan onze verkooppunten en deze in no-time voorzien van een uniek meubelassortiment.” Tom Erven markeert hiermee de ambitie die de organisatie heeft, namelijk het bereiken van een nieuwe klantgroep én het verzilveren van een enorme groeikans voor wat betreft het assortiment. Erven: “Met het merk Mintar kunnen en durven we snel te schakelen. Hiermee kunnen we inspringen op een verrijking van ons aanbod in de vorm van nieuwe houtsoorten, bijzondere materialen en unieke meubelstukken. Het begin is gemaakt en er liggen volop mooie plannen in het verschiet!”

Per september 2021 kunt u, als meubelzaak of meubelmaker, terecht bij Mintar op het nieuwe bezoekadres in Veldhoven. Daar staat een showroom, distributiecentrum en kantoorruimte. Hoewel Mintar een geheel nieuw merk is, bestaat het Mintar team naast nieuwe ook uit bekende gezichten. Zo krijgen klanten direct de juiste personen aan de lijn én is er optimale kennis en kunde aanwezig.

Nieuw adres Mintar:

De Run 5128

5503 LV Veldhoven

info@mintar.nl

040-2186005