Nieuws van Home Deco Business Magazine:

Het Beierse kabinet besloot half mei dat beurzen vanaf september pas weer mogelijk zijn. Trendset mag de deuren van 10 tot en met 12 juli 2021 echter al openen als pilotbeurs. Bezoekers vinden hier alle interieur en lifestyle trends voor Kerstmis 2021 en de winter van 2021 en 2022.

Het hygiëne-concept dat al met succes werd gebruikt, zal worden aangepast aan de voorschriften die nu gelden. Het testconcept wordt ontwikkeld door TrendSet in samenwerking met Messe München en het Ministerie van Volksgezondheid. Tijdens de drie beursdagen hebben retailers, groothandelaren en online ondernemers de mogelijkheid om op de hoogte te komen van alle nieuwe producten en trends op het gebied van wonen, eten en vrije tijd.

Trend prognose
Wat worden de trends voor het komende herfst- en winterseizoen? Het wordt een seizoen van contrasten, hierbij worden minimalisme en origineel vakmanschap gemixt. Het verlangen naar een thuis als toevluchtsoord in een wereld die uit balans is, wordt aangewakkerd. Het verlangen naar originaliteit en duurzaamheid is groeiende. Er komt steeds meer handwerk en traditionele ruwe materialen zoals wol, steen en brons gaan we steeds meer zien. Deze trends vind je straks op TrendSet!

TrendSet – De 117e vakbeurs voor interieur, inspiratie en lifestyle. Deze beurs vindt plaats van zaterdag 10 juli tot en met maandag 12 juli 2021 in Messe München.