De interzum zal plaatsvinden. Niet fysiek, maar wel digitaal.  Als exclusief digitaal ‘interzum @home’ zal het toonaangevende platform voor de meubel- en interieurindustrie vanaf 4 mei 2021 exposanten en bezoekers in staat stellen om beurzen op een volledig nieuwe manier te ervaren, terwijl het hen alle voordelen biedt die ze gewend zijn: Uitwisselingen en netwerken met experts uit de industrie, concrete business leads, diverse inspiraties van de toekomstmakers en trendsetters uit de industrie.

En dit alles precies op het moment dat fabrikanten op zoek zijn naar impulsen voor een nieuw designseizoen. Als digitaal “state-of-the-art” zakenplatform is interzum @home een vakbeurs met ”de vinger aan de pols, die creatieve oplossingen biedt voor actuele uitdagingen.” Momenteel nemen bedrijven als Hettich, Häfele, Blum, Vauth-Sagel, Grass, Kesseböhmer, Schüco Alu Competence, Titus, Samet, Rehau, Sugatsune, Elektra, Schattdecor, Impress, Continental, Sonae Arauco, Unilin, Leggett & Platt, Fecken-Kirfel, Albrecht Bäumer, Vita Group en Boyteks reeds deel aan interzum @home.

”Juist nu heeft de branche behoefte aan mogelijkheden voor wereldwijde uitwisseling en inspiratie, die het digitale interzum op een verrassend slimme manier biedt. Het digitale aanbod is niet louter een substituut voor aanwezigheid, maar biedt volledig nieuwe perspectieven. Ideeën uitwisselen met experts? Geïnspireerd worden door trends? Misschien niet met al je zintuigen, maar wel op een ontspannen manier en wanneer het jou uitkomt! De speciale evenementen bij de online beursmatrix, in totaal meer dan 30 bijdragen uit 11 landen, zijn in deze richting gericht: De materialenconferentie materials.cologne en de digitale podia “Trends”, “Green Smart Materials” en “Matras Recycling” behandelen onderwerpen die toekomstig zakelijk succes zullen genereren. Het exposantenpodium van de “Product Stage” en de interzum awards, die op regelmatige basis worden uitgereikt, zorgen voor aandacht en aandacht voor de producten en oplossingen van de exposanten. Bezoekers en exposanten van bedrijven, maar ook vertegenwoordigers van de media, multiplicatoren, beïnvloeders of besluitvormers uit politiek en bestuur, krijgen op de virtuele evenementenpodia van interzum @home de nieuwste branchekennis aangeboden.”