TrendZ Najaar 2019 krijgt de primeur om als eerste beurs de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem in gebruik te nemen. Binnenkort starten de verbouwingswerkzaamheden voor deze verdieping. Na de zomer is de bovenverdieping vernieuwd tot een tweede hypermoderne en volwaardige beurshal. “Het ontwerp ziet er waanzinnig uit. Deze bovenverdieping beschikt dadelijk over de laatste technische snufjes, krijgt een ruimere opzet dan voorheen en raakt één-op-één verbonden met de begane grond middels twee nieuwe roltrappen. Bovendien ontstaat na de verbouwing 2.000 extra vierkante meters aan beursvloer”, zegt Mascha de Bruin namens de TrendZ-organisatie.

Met de vernieuwde bovenverdieping in het vooruitzicht biedt het ook mogelijkheden om hier nieuwe concepten te ontwikkelen. De Bruin: “Die kans grijpen we natuurlijk met beide handen aan. In de laatste jaren is TrendZ uitgegroeid tot het grootste en meest complete inkoopmoment voor retailers in de Benelux. Met een spiksplinternieuwe bovenverdieping kunnen we de volgende stappen zetten voor TrendZ.”

De eerste initiatieven die gelanceerd worden op de bovenverdieping van TrendZ Najaar 2019 zijn nu bekend: een start-up plein, een vernieuwing in het aanbod van standhouders op het gebied van fashion, bijouterie & lederwaren en fairtrade, een extra tweede kennistheater en een uitgebreider aanbod voor de bloemist. “Wij zijn ontzettend blij dat wij als TrendZ de primeur krijgen om deze bovenverdieping voor het eerst in gebruik te nemen. Net als onze exposanten en bezoekers kijken wij ook reikhalzend uit naar het eindresultaat, want dit wordt het nieuwste visitekaartje van Evenementenhal Gorinchem”, aldus De Bruin.

Naast allerlei ontwikkelingen voor de bovenverdieping is de organisatie druk bezig met haar kennisprogramma. Eerder dit jaar werd tijdens TrendZ Voorjaar een Kenniscentrum gelanceerd waar meerdere presentaties en lezingen plaatsvonden. Dit initiatief krijgt een vervolg op TrendZ Najaar. Binnenkort maakt de organisatie hier meer bekend over, waaronder de eerste twee sprekers.

TrendZ Najaar is te bezoeken op zondag 25, maandag 26 en dinsdag 27 augustus 2019 in Evenementenhal Gorinchem, eenvoudig te bereiken via de A15 en A27.