Expertisecentrum Meubel heeft twee trainingen op de agenda staan die wij graag extra onder uw aandacht brengen. Trainingen die voor en met bedrijven en de branche zijn ontwikkeld. We zijn dan ook blij dat we deze nu kunnen aanbieden. De trainingen starten al snel, maar er is nog ruimte om aan te melden.

Heeft u extra kennis en vaardigheden nodig in de werkvoorbereiding? Neem dan deel aan de cursus Basis werkvoorbereider die start op 14 oktober aanstaande. In 20 dagdelen van 3 uur leert de medewerker de basis van de functie werkvoorbereider. De cursus wordt  gegeven van 18.00-21.00 uur in Rotterdam.

Wilt u nieuwe leerlingen goed begeleiden? De praktijkopleider is van onschatbare waarde voor modern en goed opleiden in het bedrijf. Daarvoor is nu de vernieuwde vierdaagse training Praktijkopleider  met maar liefst 100% branchesubsidie. De cursus start op 30 september in Werkendam.

Heeft u wél interesse in één van deze cursussen, maar komt het niet uit om op 30 september (training Praktijkopleider) of 14 oktober (Cursus Basis werkvoorbereider) aan te sluiten? Dan zouden we het zeer op prijs stellen als u ons uw interesse laat weten. Op basis hiervan kunnen wij mogelijk de cursus op een andere datum en/of andere locatie nogmaals organiseren. Stuur hiervoor een e-mailbericht aan Caroline de Kruijf van ECM: c.dekruijf@ecmeubel.nl