Studio HENK doet opnieuw mee aan Maison et Objet in Parijs en zal daar een nieuwe collectie presenteren. Geheel in de geest van het bedrijf gaat het om een serie meubelen in heldere, pure lijnen zonder ornamenten. Eenvoudige meubelen die, geheel naar deze tijd, naar individuele wens kunnen worden aangepast.

Mede-oprichter Okke Albers: “We begrijpen de vraag naar meubilair dat mooi maar ook praktisch is. Meubelen die passen bij jouw interieur en bij jouw manier van leven.” Door de mogelijkheid van customisation is iedere wens uitvoerbaar, aldus de fabrikant. Eettafel Base valt op door de houtverbindingen in het frame.  Ontwerper Xander Albers wilde de constructie van de tafel met opzet laten zien en niet verbergen. De Base is er ook als een eetbank.

Modulo is, de naam zegt het al, een modulaire sofa met smalle armleggers en dezelfde stalen poten als de Base. Door de vele verschillende elementen zijn er heel veel combinatiemogelijkheden mogelijk (waardoor echt maatwerk niet nodig is). Combineren kan ook met Otto, de multifunctionele poef. Otto heeft een eiken basis die doet denken aan de Giuseppe van het merk en heeft een zacht aanvoelende stoffering. Er zijn twee maten verkrijgbaar van de Otto. Op de foto staat de Modulo.