Gefineerd plaatmateriaal wordt gebruikt om een natuurlijke uitstraling te geven aan meubels en interieurs. Hierbij is een ruime keuze uit houtsoorten, snijwijzen, voegtechnieken en afwerkingen. Maiburg: “Wij bieden naast Kaindl, vanaf nu ook een mooie fineercollectie aan op Finsa superPan-plaatmateriaal. Met fineer van Kaindl in 2800×2070 mm. op MDF en van Finsa in 3050×1220 mm. op superPan, ben jij in staat om voor elk project of ontwerp een passend fineer te kiezen. Advies? Onze fineerspecialisten helpen je graag vooruit!”

SuperPan bestaat uit twee lagen HDF met daartussen spaanders en combineert zo de voordelen van beide dragermaterialen in één! Met superPan krijg je een strak zaagresultaat door minder uitbrekende spaanders (chipping) en in vergelijking met gelamineerde spaanplaat kan je met dit materiaal het dubbele aantal meters zagen totdat de eerste tekenen van chipping zich voordoen. De kanten zijn ook beter bestand tegen stoten, aldus Maiburg.

“Met standaard meubelpanelen kun je direct aan de slag met het monteren van je (keuken)kasten. Wij hebben standaard meubelpanelen uit voorraad verkrijgbaar in ons Econ-decorprogramma. Naast de kleuren wit, licht- en donkergrijs en zwart nu ook in de taupekleur ECON 1049 Kasjmier verkrijgbaar in diverse afmetingen. Ga voor hogere productiesnelheden en minder zaagverliezen.”

www.maiburg.nl