Dries Vermont en Pieter Saelens, al jarenlang trouwe medewerkers, werden recent medeaandeelhouder van Initeam. “Met deze strategische beslissing willen we onze meerwaarde verder versterken en de continuïteit van onze onderneming voor u als klant waarborgen”, aldus het Belgische IT-bedrijf.

“Dries Vermont werkt bij ons sinds 2001 en heeft zich opgewerkt tot teamleider en productowner van eMeubel. Pieter Saelens vervoegde ons in 2008 en is vandaag projectmanager, verantwoordelijke voor onderzoek en ontwikkeling, en specialist in IT-infrastructuur. Dries en Pieter worden gewaardeerd voor hun hands-on-aanpak en sterke klantgerichtheid.”

“We hebben er het volste vertrouwen in dat deze beslissing ons zal helpen om innovatieve producten te blijven ontwikkelen en succesvolle projecten te realiseren. Dries en Pieter zijn de eersten die meestappen in ons participatiemodel. Ze blijven hun huidige functies uitoefenen en ondersteunen ons bij de dagelijkse leiding van Initeam.”

“Samen voelen we ons meer dan ooit gewapend om u de juiste digitale oplossingen aan te reiken en een allesomvattende service te bieden!”