De Woonindustrie in Nieuwegein bestaat dit jaar 30 jaar en dat wordt gevierd tijdens een speciale editie van de Voorjaarsvakdagen. Het team van het centrum nodigt iedere interieurprofessional als volgt uit:

Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats, een bijzondere editie in het teken van het 30 jarig bestaan.

Met ruim 200 geweldige merken biedt De Woonindustrie een totaalaanbod onder één dak op het gebied van meubelen, accessoires, textiel, domotica, verlichting, vloer-en wandbekleding, design, slapen en advies.

Alles staat in het teken van ‘nieuw en toekomst’ komend voorjaar; collecties, trends, kleuren, ontwikkeling en techniek. Maak kennis met nieuwkomers en laat je verrassen en persoonlijk adviseren door bestaande relaties.

Ook de lezing van Anna Hutten, brancheadvieur Koninklijke INretail, op dinsdag 7 februari speelt in op de actuele, toekomstige trends en hoe dit te vertalen naar de styling in jouw winkel of organisatie.

Film

Bekijk hieronder de films waarin DWI exposanten Stefan de Koning en Christina Kjerulff van Nordal aan het woord zijn over het centrum.