Ben jij ondernemend van aard, heb je de drive om te scoren en zie jij overal een verkoopkans? Heb je daarnaast affiniteit met de woonbranche en ben jij een ‘ondernemer binnen een onderneming’? Dan is dit wellicht jouw nieuwe uitdaging!

Wij zoeken een:

SALES REPRESENTATIVE

 

WAT  G A  J E  D O E N ? 

Als Sales Representative bij DTP Interiors ontwikkel je succesvolle klantrelaties door het opbouwen en onderhouden van je eigen klantportfolio. Je bent telefonisch, via whatsapp of per e-mail beschikbaar als eerste aanspreekpunt voor jouw klanten. Je geeft productinformatie, voorlichting, adviezen over de collectie en werkt deze uit in offertes.

WAT  H E B  J E  I N  H U I S ?

Je beschikt over een echte winnaarsmentaliteit,bent ambitieus en gefocust. Vanwege je dynamische persoonlijkheid en positieve kijk op het leven ben je sterk in verkoop, aangevuld met sterke onderhandelingsvaardigheden.

Vanzelfsprekend ben je commercieel ingesteld, klantgericht en flexibel.

WAT  B I E D E N  W I J  J O U ?

Wij bieden je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je gaat onderdeel uitmaken van een innovatief, ambitieus en sterk groeiend bedrijf met meer dan 25 enthousiaste medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Mijdrecht en de 500 m2 showroom in De Woonindustrie in Nieuwegein.

G E Ï N T E R E S S E E R D ?  S T U U R  D A N  J E  C V + M O T I V A T I E B R I E F  N A A R

P E T R A  H O O G E N D I J K :  P. H O O G E N D I J K @ D T P – I M P O R T. N L