Wij zijn Nijwie Furniture en Le Chair International, gevestigd in Almelo. Wij zijn internationaal toeleveranciers van meubelen voor retailers, groothandelaren, projecten en de horeca. Naast onze private labels, creëren we ons eigen lifestyle merk MySons. Met onze eigen designafdeling zorgen we ervoor dat er constant nieuwe, maar vooral vernieuwende meubelen ontwikkeld worden. Wij kunnen hierdoor een enorme variëteit aan meubelen bieden aan onze klanten; kasten, tafels, klein-meubelen, stoelen en fauteuils in diverse stijlen. Naast deze actuele mix en match collecties leveren we ook complete woonprogramma’s.

Voor het mede ontwikkelen en uitvoeren van onze salesplannen zoeken wij voor de retailmarkt in de regio Noord-Oost Nederland één regio Zuid Nederland:

Vertegenwoordigers / verkoop buitendienst (m/v).

De vertegenwoordiger is verantwoordelijk voor de groei van de omzet van bestaande accounts (meubelspeciaalzaken en andere interieur winkels) en de acquisitie van nieuwe accounts in Nederland. Je bent het gezicht en eerste aanspreekpunt van onze bedrijven.

Kernactiviteiten

– Het uitbouwen van de relatie met de bestaande accounts.

– Het voeren van onderhandelingen betreffende shop-in-shop concepten en condities.

– Het organiseren, plannen en uitvoeren van bezoeken aan bestaande en nieuwe accounts.

– Het assisteren bij de inrichting van internationale beurzen en actief deelnemen aan de commerciële activiteiten op deze beurzen.

– Het signaleren van marktontwikkelingen.

-Je maakt heldere rapportages en communiceert direct aan de directie.

ProfielProfiel

– Je hebt HBO werk- en denkniveau.

– Je beschikt over verkoopervaring in de meubelsector.

– Je spreekt de taal van de (meubel)ondernemer.

– Je bent een doorzetter en je hebt goede onderhandelings-, communicatieve- en analytische vaardigheden en steekt ook zelf de handen uit de mouwen waar nodig.

– Je hebt oog voor meubelen met een goed gevoel voor styling, je weet waar en wat te plaatsen.

– Je bent pragmatisch en resultaatgericht. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt.

– Het is een pré als je een netwerk hebt met interieur winkels.

– Je begrijpt hoe deze winkels werken en weet hoe je ze kunt bedienen.

– Je bent in het bezit van rijbewijs B.

– Wonend in de regio is een pré.

Wat bieden we jou?

Wij bieden een uitdagende functie met veel vrijheden en mogelijkheden op eigen inbreng. Reële mogelijkheden tot groei. Een belangrijke rol binnen het commerciële team. Volop kansen in een dynamisch en groeiend bedrijf. Een informele, no-nonsense en doener cultuur. Een leuk en vlot team met een goede werksfeer. Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een goede pensioen voorziening. Vanzelfsprekend een auto, telefoon en laptop van de zaak.

Indiensttreding

Je kunt in overleg direct of op korte termijn fulltime beginnen. Ben jij deze sales topper met liefde voor het meubel vak? Reageer dan voor 01-03-21 en stuur je CV, motivatie met (pas)foto per e-mail naar: directie@nijwie.nl. (Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)