Vanaf januari 2023 sluit Hoogzaad Wonen in Schijndel zich aan bij de Woonspecialist formule. Zoals De Woonspecialist het zelf omschrijft: “Service zoals service behoort te zijn. Persoonlijke aandacht en kwalitatief goede producten van de vloer tot aan het plafond. Dat kenmerkt Hoogzaad Wonen in Schijndel. Met passie zorgen professionele vakmensen ervoor dat van elk huis een thuis gemaakt wordt en van elke bedrijf, een plek waar je je thuis voelt.”

“Hoogzaad Wonen is lokaal de beste en dat blijven ze. Door een compleet aanbod en de hoge kwaliteit van service, zijn wij heel blij met deze samenwerking”, aldus Bas Meuleman, formulemanager van de Woonspecialist. Met de komst van Hoogzaad Wonen versterkt de Woonspecialist zich steviger in de provincie Noord-Brabant.

De Woonspecialist is, naar eigen zeggen, dé specialist in wonen met alles voor een complete woninginrichting  zoals vloeren, raamdecoratie, gordijnen en meer. “Alles met het beste advies en de slimste oplossingen door eigen vakmensen. Lokaal de beste, door passie en enthousiasme in combinatie met vakkennis en met bijna 60 winkels verspreidt over het hele land, dus altijd in de buurt”, aldus de woonformule.