Op zondag 19 en maandag 20 september vindt de home deco beurs Spotlight plaats. Dit keer op een nieuwe locatie, namelijk in het Autotron in Rosmalen (omgeving ’s-Hertogenbosch). De vakbeurs richt zich op kids & stationery, gifts & gadgets en party.

Nieuwe locatie
De organisatie heeft deze keer voor het Autotron in Rosmalen gekozen. Jurgen Pietersen, medeorganisator: “Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar, heeft parkeerruimte voor de deur en één grote beursvloer. Dit laatste zorgt er voor dat er geen wachtrijen zijn. Vanaf de komende editie gaat Spotlight de diepte in. Dit betekent een totaalaanbod en focus op de segmenten ‘Kids & Stationery, Gifts & Gadgets en Party.”
Afscheid wordt genomen van de segmenten Fashion, Koken en Tafelen en Living, omdat de organisatie het aanbod overzichtelijker en duidelijker wil maken.

250 merken
Het evenement wordt geheel coronaproof gehouden. De organisatie zorgt voor een veilige omgeving voor alle exposanten, bezoekers, leveranciers. Ongeveer 250 verschillende merken tref je aan op Spotlight in Rosmalen. Inspiratie volop dus!