Zaterdag 14 mei heeft de tweede editie van de PPC Toer Tocht plaatsgevonden, een wielerronde georganiseerd door PPC en RTC Duurstede. Klanten, leveranciers van PPC en wielrenners uit de regio stonden aan de start van de routes van 110 of 80 km. Twee schitterende routes dwars door het glooiende landschap van de Utrechtse Heuvelrug. Met zo’n 200 deelnemers en ideale weersomstandigheden was het een groot succes!

Vanaf 09.00 uur was de ontvangst met een kop koffie of thee. Er waren verschillende stands waar je ‘wieler-oldtimers’ kon bewonderen, de laatste materiaal check kon laten uitvoeren en waar de mogelijkheid was om je te laten bijpraten over professionele wielersnufjes. Dankzij de sponsors Quick-Step en RIGO Verffabriek kregen alle deelnemers een uniek wielershirt aangeboden. De twee afstanden startten vlak na elkaar, eerst de 110 km en een paar minuten later vertrokken de deelnemers voor de 80 km. Halverwege de Toer Tocht stopten de deelnemers voor een korte pauze. Tijdens deze pauze werden de bidons weer bijgevuld en was er koffie en taart om weer helemaal bij te tanken voor de tweede helft van de route. Na de finish bij PPC in Wijk bij Duurstede was er een gezellige en welverdiende borrel met een leuke verloting, namelijk de groene trui van Quick-Step gesigneerd door Fabio Jakobsen.

Kevin Kroon (verkoopleider): “Dit is een mooie manier om persoonlijk contact met onze klanten te hebben en samen een sportieve uitdaging aan te gaan. We hebben weer een zeer geslaagde dag neer kunnen zetten, en hopen volgend jaar weer zo’n mooi evenement neer te kunnen zetten!”