Rust-Oleum®, een eeuwenoude fabrikant van industriële en decoratieve verven en coatings, introduceert dé kleurentrends voor 2024. Het assortiment van Rust-Oleum bestaat uit een heel gamma aan typen verf. Variërend van keuken- en badkamer verfsoorten tot aan muur- en vloerverfsoorten. Daarnaast kun je bij Rust-oleu! m ook terecht voor verf voor radiatoren, tegels, en buitenuitrusting zoals meubels enzovoorts.

Met meer dan 100 verfkleuren om uit te kiezen, waarom zou je de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer of thuiskantoor niet helemaal eigen maken met een prachtige nieuwe tint? Of je nu op zoek bent naar een mooie tint voor je muur of je wilt laten inspireren door de populaire meubelkleuren van dit jaar, lees verder en ontdek de populairste interieurkleurentrends voor 2024.

Ben je dol op Pantone’s kleur van het jaar ‘Peach Fuzz’? Rust-oleum’s Koraal kleur is delicaat roze-oranje in een vergelijkbare tint, met een zoetheid die het hele jaar door voor positiviteit zorgt. Levendige tinten oranje en abrikoos zijn dit seizoen ook helemaal on trend, waarbij intense tinten zoals Chai Thee de woonruimtes onmiddellijk van warmte voorzien. Ga voor een monochrome look, door te combineren met een lichtere tint, om een ​​harmonieuze overgang van het ene deel van de kamer naar het andere deel te creëren. Je kunt ook een opvallend contrast creëren door witte of beige neutrale tinten aan het kleurenpalet toe te voegen.

Geef je huis een warme look met behulp van roestrode tinten. Denk aan roodbruine tinten als Zalm of een aardetint Baksteenrood. Die laatste kleur voegt temperament en kracht toe aan elke kamer. Rood creëert een ontspannende gloed in combinatie met sfeerverlichting. En leent zich daarom goed voor een gevoel van elegantie met een vurige twist.

Zelfzorg staat centraal in 2024 kijkend naar designtrends. Warme neutrale kleuren zoals Toffee en Featherstone passen prachtig bij Antiek Wit en Slagroom voor een minimalistische achtergrond bij ingelijste prints. Perfect om een ​​plek te creëren die helemaal van jou is.

Combineer een neutrale kleur met een felle kleur om een ​​opvallende accentmuur te accentueren. Haal het buitenleven naar binnen met aardse groentinten zoals Struikgewas of Sereniteit voor een natuurlijke, geaarde look geïnspireerd door de natuur.

Mysterieuze, krachtige, donkere en juweelkleurige paarse tinten zijn de sleutelkleuren voor 2024. Ideaal voor het creëren van een cocooningsfeer. Probeer avontuurlijke paletten met dieppaarse tinten, zoals Druivensap of Mulberry, voor een majestueuze sfeer die de aandacht trekt. Of voeg een vleugje subtiele elegantie toe en slechts een vleugje van deze vorstelijke tint met de kleur Natuurlijke Houtskool.

2024 is hét jaar om de overstap te maken. Met meer dan 100 prachtige tinten om uit te kiezen, kun je jouw interieur coördineren met stijlvolle maar duurzame muur- en plafondverf of een beetje up-cyclen met de Rust-oleum meubelverf in krijtachtige, matte, satijnen of glanzende afwerkingen.