Het is de naam van het nieuwe meubelprogramma van de Belgische fabrikant Theuns. Zo vers van de pers dat er nog geen beelden van beschikbaar zijn. Wie dit programma met eigen ogen wil bekijken moet op 12, 13 en 19 april naar het Meubelhart Beusichem komen.

Izola bestaat uit dressoirs, TV kasten, barkasten, (salon)tafels en een eettafel met een nieuw uittreksysteem. Opvallend detail bij dit programma, dat moderne lijnen heeft en uit een combinatie van metaal en eikenfineer is gemaakt, zijn de keramische delen die, bijvoorbeeld, in de zijkanten van sommige kasten zijn verwerkt. Het programma is in diverse kleuren leverbaar.

Het gaat overigens zeer goed met Theuns: in het thuisland zijn de winkels inmiddels open en loopt het storm. De omzet in het eigen land is tot nu toe nog beter dan vorig jaar. En deze omzet is nog zonder uitvoer naar de buurlanden Nederland en Frankrijk waar de winkels nog grotendeels gesloten zijn. Dit is ook bemoedigend nieuws voor de Nederlandse vertegenwoordiging: “We krijgen er weer moed in dankzij het optimisme vanuit de Belgische markt”, aldus Hans Allersma van Continue Meubelagenturen. In de showroom van Continue kunt u dus in april het nieuwe programma Izola komen bewonderen.