De tijd vliegt, getuige de aankondiging van de komende editie van Design District. Op 8, 9 en 10 juni vindt de editie van 2022 plaats. Schijn bedriegt een beetje, natuurlijk, want de vorige editie was afgelopen november. Maar voor je het weet is het al juni!

“De feestelijke en bruisende editie van afgelopen november zit nog vers in ons geheugen, maar we gaan snel door naar de gebruikelijke plek in de agenda: begin juni is Design District weer aan de beurt! Zet 8 – 9 – 10 juni 2022 in je agenda want we hebben weer een mooie en lange lijst met deelnemers die jou graag verwelkomen in de Van Nelle Fabriek Rotterdam. Je hoeft niet ver van huis voor een berg inspiratie, noviteiten en het ontmoeten van je netwerk!”

“Maar liefst 90% van de beursvloer is gevuld, op dit moment staan er dus al ruim 130 van de mooiste en beste interieurmerken op de lijst. In juni vind je naast een groot aantal trouwe deelnemers ook weer veel nieuwe interessante merken en daarnaast tientallen jonge ontwerpers. Klik hier en scroll door de lijst. Er zijn momenteel nog 3 plekken voor jonge/zelfstandig ontwerpers vrij, dus ben of ken jij iemand met een gloednieuw ontwerp wat Nederland niet mag missen? Laat het ons weten!”

“Blijf op de hoogte van de plannen voor Design District 2022 en houd de website in de gaten of volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn. De nieuwsbrief waar je voor aangemeld bent verschijnt ongeveer 4 x per jaar. Vanaf april kun je je weer aanmelden voor een toegangsticket.”