BNS CRISP over de tweede editie van het Festival Interieur van de beroepsvereniging: “Tijdens Festival Interieur trekken wij je uit je dagelijkse beslommeringen en nemen we je mee op een inspirerende ontdekkingsreis in de wereld van kleur, levend groen, interieur, trends, nieuwe woonvormen, designers en kunst. Festival Interieur is meer dan een beurs, netwerkborrel of trendevent. Het is hét event voor de interieurprofessional waar de creativiteit vanaf spat en waar inspiratie en ontmoeten centraal staan. Kom jij ook?”

De 2e editie van Festival Interieur vindt plaats op 23 juni en wordt gehouden bij Buitenplaats Netl in Kraggenburg. “Via het grootste bamboebos van de Benelux bereik je ons festivalterrein met als middelpunt een sfeervolle kas voorzien van alle luxe en faciliteiten om een spectaculair event neer te zetten. Rondom de kas kun je genieten van het uit de kluiten gewassen landschap en andere bijzondere binnen- en buitenplekken.”

Festival Interieur is het jaarlijks terugkerende evenement van interieurnetwerk BNS Crisp. “Ons doel is om jou met een flinke dosis nieuwe kennis en inspiratie naar huis te sturen. We nemen je mee in de wereld van morgen en geven je handvatten zodat jij hier na Festival Interieur zelf mee aan de slag kunt. Houd hiervoor de speciale BNS Crisp-website (www.festivalinterieur.nl) en de BNS Crisp socials in de gaten.”

De beroepsvereniging vervolgt: “Dit festival wil jij niet missen. Zet daarom 23 juni in je agenda en boek direct je ticket! Koop vóór 31 mei je kaartje en je wordt beloond met het Early Bird-tarief. Je betaalt dan slechts 95 euro excl. BTW. Vanaf 1 juni kost een ticket 125 euro excl. BTW. Als lid van BNS Crisp, krijg heb je uiteraard extra voordeel en kost je ticket met Early Bird-tarief slechts 25 euro excl. BTW. Zien we jou op 23 juni? Bestel direct je ticket (www.festivalinterieur.nl/tickets).”