Beddingproducent Revor Group, zetelproducent Demuynck en meubelproducent Castle Line slaan de handen in elkaar en organiseren samen van 8 tot en met 11 mei een huisshow. De drie bedrijven zetten hun deuren open en gaan elk vanuit hun eigen bedrijfssite een huisshow organiseren.

Aangezien de bedrijven mikken op een gelijkaardige doelgroep willen ze van dit moment gebruik maken om klanten vanuit alle hoeken van het land en buurlanden naar West-Vlaanderen te laten afzakken voor een showroom- en fabrieksbezoek bij de 3 bedrijven.

“Ieder bedrijf had de afgelopen jaren al zijn eigen huisshow maar telkens op een ander moment. Nu kunnen klanten, die van iets verder komen, meerdere bedrijven bezoeken in één dag. Wat het ook voor hen interessanter maakt.” Aldus Jan Maes, zaakvoerder bij Revor Group.

Tijdens deze huisshows stellen de bedrijven hun collecties voor en worden nieuwigheden gepresenteerd. Daarnaast krijgen de bezoekers de mogelijkheid om de productieomgeving te bezoeken en kunnen ze genieten van een hapje, een drankje en een aangename babbel.

Alle professionelen binnen de meubelindustrie zijn welkom en kunnen zich aanmelden voor een bezoek door een mailtje te sturen naar de bedrijven.

Revor Group is producent van boxsprings en matrassen en is met een ruim en divers aanbod gericht op de retail en projectmarkt. Demuynck heeft meer dan 40 jaar expertise in het maken van hoogwaardige en duurzame zitmeubelen. En Castle Line is een toonaangevende Belgische meubelspecialist met een uniek aanbod voor retailers en eveneens de projectmarkt.

Contact: 

Revor Group – Noordlaan 2, 8520 Kuurne – www.revorgroup.cominfo@revorgroup.com

Castle Line – Ambachtenstraat 47, 8870 Izegem – www.castle-line.beinfo@castle-line.be

Demuynck – Kouterstraat 18, 8560 Wevelgem – www.demuyncknv.beinfo@demuyncknv.be