Helmond

 

Wiemann toont tijdens het Meubelhart Beusichem de uitbreiding van succesvolle series.

Lamellen zijn hot, ook in de slaapkamer

In aansluiting op de populaire toepassing van horizontale en verticale houten lamellen bij kasten in de woonkamer (vorig jaar al te zien tijdens Meubelbeurs Brussel en dit jaar ook volop aanwezig tijdens de Salone del Mobile in Milaan) introduceerde Wiemann dit voorjaar de slaapkamer Helmond en het ledikant Nevada met de bijbehorende kastenlijn Denver. Bij deze modellen zijn verticale lamellen in de kasten verwerkt en horizontale lamellen in het ledikant.

Mark Dillisse namens Wiemann: “De lamellen-look is op dit moment echt in trek, zo merken wij aan de bestellingen die bij ons binnenkomen. Ik denk dat het inderdaad vanuit de woonkamer zijn weg heeft gevonden naar de slaapkamer. De lamellen zijn bij onze modellen verwerkt in de draai- en schuifdeuren en in de nieuwe houten Boxspring-achterwand model Malmö. Deze achterwand is verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en alle boxspring systemen die op de markt zijn kunnen er standaard tegenaan worden geplaatst.” Binnen model Malmö komen vanzelfsprekend ook bijpassende nachtkasten, zowel hangend als staand. Over de slaapkamer Helmond zegt Mark: “De naam zegt het al, dit model is in Duitsland speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld, in uitstraling en kleurstelling. We zijn er trots op dat Wiemann dergelijke modellen ontwikkelt voor onze markt, net als het model Breda van een paar jaar geleden.”

 

‘De lamellen zijn bij onze modellen verwerkt in de draai- en schuifdeuren en in de nieuwe houten Boxspring-achterwand model Malmö’

 

Nevada

 

Naast in het Meubelhart Beusichem zullen de nieuwe modellen en de nieuwe achterwand ook te zien zijn bij de huisshow van Wiemann tijdens de MOW in Bad Salzuflen. Wat betreft het merk Loddenkemper wordt er voor Nederland met name ingezet op een verdere uitbreiding van het model MAXX, het meest succesvolle slaapkamersysteem van het merk.

 

‘Alle MAXX kasten krijgen naast wit nog een nieuwe binnen kleur waarvoor gekozen kan worden: donkergrijs’

 

Mark: “Alle kasten krijgen naast wit nog een nieuwe binnen kleur waarvoor gekozen kan worden: donkergrijs. Daarnaast komt er nog een aantal nieuwe kleuren voor de buitenzijde van de modellen. Het MAXX programma is al zeer uitgebreid, maar de markt heeft aangegeven nog een verdere uitbreiding te willen hebben dus heeft men daar gehoor aan gegeven.” Deze uitbreiding is eveneens te zien in Meubelhart Beusichem op 4, 5, 11 en 12 september en tijdens de MOW van 17 tot en met 21 september.

 

Meer informatie: wiemann-online.com