Op 11 november opent Table du Sud haar deuren in Woonmall Alexandrium. Daarmee is het laatste leegstaande winkelpand verhuurd.

“We zijn heel blij met de komst van Table du Sud, een hele mooie aanvulling. Een 100% bezetting in Woonmall Alexandrium en wederom een wachtlijst voor ondernemers, wat de populariteit van het centrum maar weer eens aangeeft. Het sterke collectief blijft altijd overeind ”,  aldus Fred Breedveld, voorzitter van het bestuur van de Vereniging van Gebruikers van Woonmall Alexandrium.

Table du Sud is een unieke winkel, waar men naar eigen wens zijn/haar meubels kan laten ontwerpen. Deze winkel is in 2015 opgestart door de broers Teun en Evert Antonissen en inmiddels uitgebouwd tot een bedrijf dat gemiddeld 200 tafels per week (!) produceert.

“Ons aanbod gecombineerd met onze omnichannel strategie is een unieke aanvulling op een unieke plek in Nederland”, aldus Teun Antonissen, eigenaar van Table du Sud.

Alexandrium woonmall is met ingang van 2022 een nieuwe weg in geslagen en gestart met een duidelijke strategische positioneringsvisie met ook een nieuwe, passende huisstijl. Hiermee zet Alexandrium Woonmall een goede en stevige basis neer voor de toekomst en speelt in op de veranderende manier van (woon)winkelen, waarbij het niet alleen gaat om de winkels die er zitten, maar ook om het bieden van inspiratie en beleving aan het winkelend publiek.

De woonmall heeft altijd een hoge bezettingsgraad gehad en met de komst van deze winkel is Woonmall Alexandrium weer 100% verhuurd. De woonmall telt nu 56 woonwinkels met in totaal 50.000 m2 aan winkelruimte. “Naast grote, bekende winkelketens vind je ook unieke winkels. De mix van landelijke ketens in combinatie met deze winkels maakt Woonmall Alexandrium uniek in haar soort ten opzichte van andere woonboulevards”, aldus de woonmall.