Het platform voor circulariteit inside/inside organiseert de verkiezing van het circulaire product van het jaar. Iedereen kan online stemmen op een van de acht genomineerde producten. De publiekskeuze telt voor de helft mee bij het bepalen van de winnaar door een jury.

De inschrijving is gesloten en onderstaande deelnemers zijn genomineerd voor een plek op INSIDE/INSIDE. Deze acht (middel)kleine producenten van duurzame interieurproducten en materialen maken kans op een gratis LCA en 3 jaar shinen op INSIDE/INSIDE. Help hen aan een plek in de spotlight op insideinside.nl! Stemmen kan van 15 tot en met 30 september!

Stemmen en jury

De winnaar wordt gekozen door een combinatie van publieksstemmen en een beoordeling door een jurypanel, bestaande uit de initiatiefnemers van INSIDE/INSIDE; Ex Interiors, Nibe en Dutch Green Building Council. Naast het juryoordeel tellen de publieksstemmen voor 50% mee. We kunnen jouw hulp dus goed gebruiken! Vanaf 15 september kun je via de stemlink jouw stem uitbrengen. Stemmers kunnen maximaal 1 stem uitbrengen.

Bekendmaking tijdens Dutch Green Building Week 2021

Op 7 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het DGBC-festival in NHOW Rotterdam, onderdeel van de Dutch Green Building Week 2021. De genomineerden krijgen dan ook de mogelijkheid om hun product aan 250 professionals in de bouw te presenteren. De gelukkige winnaar gaat er met deze prijs vandoor:

  • LCA voor product(lijn) of materiaal, die gepubliceerd wordt op INSIDE/INSIDE
  • Lidmaatschap voor INSIDE/INSIDE met een looptijd van 3 jaar
  • Interview en diverse communicatie uitingen

Het bekijken van de genomineerden (op de foto Planq) en stemmen kan via deze link: https://enquete.dgbc.nl/index.php/519497?lang=nl