Zuiver Interior Group, bekend van de merken Zuiver, Dutchbone, en een whitelabel collectie, zet een belangrijke stap door een eigen verkoopkantoor te openen in Frankrijk.

De afgelopen tien jaar heeft een agentschap succesvol de groei van de merken en collecties in Frankrijk geleid. Geïnspireerd door het succes van het openen van een eigen verkoopkantoor in Duitsland in 2019, is het bedrijf nu klaar om het stuur over te nemen  en aan de slag te gaan met ambitieuze plannen in Frankrijk. Gertjan Joosten (Sales Director): “We zijn klaar voor de volgende stap en zien veel potentie in de markt. We kijken ernaar uit om onze merken nog meer bekendheid te geven in Frankrijk.”

Ooit zijn ze klein begonnen met Zuiver op Maison et Objet in 2012 en nu, een decennium later, heeft Zuiver Interior Group en haar merken bekendheid gegenereerd bij meubelwinkels, projectdealers en consumenten in heel Frankrijk. Caroline van Velze (Eigenaar en Creative Director): “We zijn erg blij dat we deze volgende stap kunnen zetten en zijn vastberaden ook dit weer tot een succes te maken!”.

Zuiver Interior Group focust zich nu eerst op een succesvolle Maison et Objet, waar ze de nieuwste collecties presenteren voor Zuiver, Dutchbone en de whitelabel collectie. Ook introduceren ze “Selected by You”, het Made to Order programma en een mooie outdoor collectie. Na de beurs gaat Zuiver Interior Group een professioneel team formeren voor het verkoopkantoor in Frankrijk om samen een mooie en succesvolle toekomst tegemoet te gaan.

Zuiver Interior Group ontvangt je graag tijdens Maison et Objet 2024 van 18 t/m 22 januari (Hall 6, Selection FOREVER. Stand D70-E69).