Een dynamische werkomgeving in een binnentuin met verschillende boomsoorten, bodembedekkers en watervalplanten. In Steenwijk heeft Renew-Id de centrale ruimte binnen het industriële complex van Agrifac vormgegeven en ingericht als Atrium.

Het creëren van een multifunctionele ruimte om elkaar te ontmoeten, (hybride) werken, creatief nadenken, formeel en informeel overleg, genieten van een  koffietje, relaties ontvangen, interactief presenteren, bewegen en ontspannen. Dit alles in een moderne parkachtige omgeving met de juiste temperatuur, voldoende licht, goede luchtkwaliteit en heel veel groen, compleet met irrigatie,  bodemsensoren en groeiverlichting. Vormentaal: minimalistisch, ingetogen, modern en organische vormen. Basiskleuren wit, grijs en bosgroen.

Er is gekozen voor een centraal terras met presentatie podium en pantry, een vergaderkas, een brainstorm arena, akoestische overleg cabines, concentratie werkplekken, parkbanken en uiteraard een tafeltennistafel voor de nodige ontspanning en beweging.