Met de zonnige Hollandse luchten als inspiratiebron zorgt de lentecollectie van Zuiver voor een sereen en ingetogen gevoel thuis. De collectie kenmerkt zich door volle, ronde vormen, zachte lijnen en felle kleuren. Voel je ontspannen en ga rustig thuis zitten. Beeld je in dat je op de wolken zit.

Het is er altijd, recht boven ons hoofd: de lucht. De lentecollectie van Zuiver straalt kalmte en sereniteit uit. De kleuren vinden hun inspiratie in de prachtige Hollandse lenteluchten. Met kleuren als sand, caramel, mosgroen, roze en blauw. Volle en ronde vormen, in rijke, comfortabele stoffen zoals bij de Eden lounge chair en de Fat Freddy sofa. In combinatie met pure materialen als glas, hout en keramiek die doen denken aan het prachtige schouwspel van de lucht.

“Het voorjaar geven een boost aan mijn energie en levenslust. Een heldere blauwe lucht op een zonnige dag is goed voor mijn humeur.Dit gevoel zie je terug in de nieuwe lentecollectie. Een serie van serene en ingetogen meubelen met een zachte, comfortabele uitstraling. Ga zitten op wolken van comfort die het zonlicht volop weerkaatsen”, aldus Caroline van Velze (foto hierboven), Creative Director van Zuiver.

De collectie bestaat uit de Dash tafellamp, de Eden lounge chair, de Fat Freddy rib sofa en de Sparkle suncatcher. Dash heeft een keramiek basis met een ronde kap uit opaalglas voor een mooi zacht licht. Eden (foto hieronder) is paradijselijk comfortabel, gezellig en knus. De zachte stof van de brede zitting in combinatie met de draaipoot zorgen voor een ontspannen gevoel vanf het moment dat je gaat zitten.

De Fat Freddy rib sofa (foto helemaal bovenaan) wordt gemaakt in Europa en heeft een rond, vol silhouet in minimalistische lijnen. Het vernieuwde ontwerp is eenvoudig, maar veelzijdig en comfortabel. Freddy bepaalt de sfeer in de huiskamer waar je comfort, rust en ontspanning vindt na een lange dag. Terwijl hij in de lucht zweeft vangt Sparkle (foto hieronder) de zonnestralen op die door de lucht breken. Met zilver, spiegels en organische vormen is Sparkle een schitterende aanvulling op iedere ruimte en zorgt voor kalmte en contemplatie met betoverende weerspiegelingen op de wanden.