Wikkel jezelf erin en warm op. Het textiel uit de nieuwe collectie van blomus is niet alleen erg comfortabel maar voegt ook sensualiteit en een vleugje kleur toe aan het interieur, geweven of gebreid, met of zonder patroon, aldus het merk.

De nieuwe kussens en plaids zijn gewoven of gebreid van zachte garens met subtiele kleuren, waardoor ze geschikt zijn voor elke bank, stoel of bed. Ze maken het interieur gezelliger, de meubels comfortabeler en voegen kleur en textuur toe. De Tola plaid is niet alleen warm en aangenaam zacht, maar past ook bij de huidige trends met zijn fascinerende structuur dat mooi in contrast is met gestoffeerde meubelen.

De Nea plaid heeft een meer linnenachtige kwaliteit met een soepele structuur die ontstaan is door een mengsel van wol en synthetisch garen. Bij elk plaid hoort een comfortabel kussen. De Casata collectie bestaat uit vierkante en rechthoekige kussens die passen in elk bed, fauteuil en bank. De kussen zijn geweven van katoen en synthetische stoffen en zijn verkrijgbaar in vier maten en in dezelfde kleuren als de plaids.

blomus.com