Multibrand woonwinkel CASBA Wonen & Slapen op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude viert tijdens de Oktober Woonmaand haar veertigste verjaardag. De hele maand oktober staat in het teken van dit feestelijke jubileum. Klanten profiteren van heel veel merkacties en maken kans op een compleet interieuradvies aan huis of een wooncheque ter waarde van € 250,-.

“Al 40 jaar maken wij Nederland blij met een sfeervol huis. Dit doen we door de mooiste merken onder één dak te verzamelen, het beste advies te geven en de beste service te leveren,” zegt Nils Beverwijk, directeur CASBA Wonen & Slapen. “Op 20.000m2 zijn er bij ons heel veel woon-, slaap- en designmeubelen te zien, voelen en beleven. Het is fijn om te zien dat klanten CASBA al zolang waarderen én beoordelen met een dikke 9!”

Om klanten te inspireren, wordt de winkel continu vernieuwd. Zo is recent de vernieuwde Montèlafdeling geopend. Daarnaast zijn het City Loft-concept van Henders & Hazel en de pilot store van het nieuwe merk Interliving toegevoegd. “In oktober voegen we daar de vernieuwde Stressless Concept Store en een nieuwe vtwonen shop-in-shop aan toe. En er staan al weer nieuwe projecten op de planning. Zo blijven we de klant continu verrassen en inspireren,” vertelt Nils Beverwijk.

Sinds 1980 is CASBA Wonen & Slapen te vinden aan de Hoge Rijndijk in Zoeterwoude. CASBA is voortgekomen uit het in 1957 opgerichte De Kastenspecialist uit Leiden. De verhuizing naar Zoeterwoude zorgde niet alleen voor een nieuwe naam, maar ook voor een uitgebreider assortiment en toevoeging van populaire woonmerken. Inmiddels is CASBA veranderd in een multibrand woonwinkel waar de mooiste woonmerken onder één dak te vinden zijn, zoals Auping, Bert Plantagie, Henders & Hazel, Leolux, Montèl, Natuzzi, Pullman, UrbanSofa, Trendhopper en XOOON. Op zo’n 20.000m2 worden klanten geïnspireerd door een ruime collectie aan woon-, slaap- en designmeubelen.

Wie jarig is, trakteert! Daarom profiteren klanten de hele maand oktober van verschillende jubileumacties, zoals korting op geselecteerde woonmerken en iedere zaterdag gratis interieuradvies van interieurontwerper Marijke Bennebroek van CNM interiordesign. Iedere week geeft CASBA een  wooncheque t.w.v. € 250,- weg en er kan kans gemaakt worden op een compleet interieuradvies aan huis door Marijke Bennebroek. Aan de kinderen is ook gedacht. Zij kunnen met hun tekenkunsten kans maken op tickets voor Duinrell. Kijk voor alle acties op casba.nl/40jaar.